Ipari Ügynökség

Hatékony Ipari Ingatlanszolgáltatások

Több mint 30 év piaci és szakmai tapasztalattal, kiterjedt kapcsolati rendszerrel személyre szabott megoldásokat kínálunk vállalata életében felmerülő kihívásokra, a helyszínválasztástól az ingatlanhasznosításig, miközben ügyfeleink stratégiai céljait tartjuk középpontban.

Tudjon meg többet
__wf_fenntartott_öröklés__wf_fenntartott_öröklés
BETEKINTÉS TÁPLÁLTA KIVÁLÓSÁG.

A BELÁTÁS TÁPLÁLTA A KIVÁLÓSÁGOT.

Ipari Ingatlanok és Logisztika

Személyre szabott ipari ingatlanmegoldások.

30 év szakmai tapasztalat, amelyet naprakész piaci tudással egészítünk ki, átfogó képet nyújtva az aktuális piaci trendekről.

BÉRBEADÓK SZÁMÁRA szakértő tanácsadást nyújtunk a hatékony bérlői mix eléréséhez, folyamatosan figyelemmel kísérve az aktuális piaci trendeket a optimális bevétel elérésének érdekében.

TULAJDONOSOK SZÁMÁRA az értékesítés során stratégiai együttműködést kínálunk az ingatlanok értékének maximalizálásához, hatékony eladásához.

BÉRLŐK és VEVŐK SZÁMÁRA tanácsadási szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy segítsenek az optimálisbérlői - vagy vásárlási lehetőségek azonosításában, elemzésében és akvizíciójában.

__wf_fenntartott_öröklés__wf_fenntartott_öröklés

Innovatív és Optimális Megoldások

Ingatlanszolgáltatások teljes spektrumát kínáljuk, beleértve az értékesítést, bérbeadást, piackutatást, tranzakciós tanácsadást és pályázatkezelést biztosítva ügyfeleink ingatlanigényeinek alapos és átfogó kielégítését.

Telkek és Ipari Épületek

Telkek és telephelyek közvetítése, felkutatása.

Big Box

Szakértőink a nagyméretű ( 5000+ m2) logisztikai és ipari megoldások nyújtásában is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

City-logisztika

„Small Business Unit” (SBU) megoldásokat kínálunk helyi és globális vállalkozások számára. Rugalmas megoldások a városi logisztika/raktározás, műhelyek, bemutatótermek és irodák területén.

Bérlés és Értékesítés

Szakértői és stratégiai tanácsadás, személyre szabottan, biztosítva, hogy a tranzakciós folyamat ne csak hatékony legyen – hanem az Ön egyedi igényeihez igazodjon.

Akvizíciós Szolgáltatások

Vásárlási és bérbeadási lehetőségek feltárását, átfogó piackutatást, akvizíciós stratégia kidolgozását, fejlesztéssel kapcsolatos tanácsadást kínálunk, a hatósági egyeztetést és ügyintézést is beleértve.

Határokon átnyúló ügyfélkör bemutatása és kiszolgálása

Szolgáltatásaink magas szinten tartásához hozzájárul csapatunk nemzetközi hálózata, globális piaci ismerete és célzott marketingstratégiai tapasztalata.

Referenciák

__wf_fenntartott_öröklés

Budapest, IV. Megyeri út 51.

Budapest, IV. Megyeri út 51. szám alatti 9000 nm-es city logisztikai raktár és iroda adásvétele a tulajdonos képviseletében.

__wf_fenntartott_öröklés

Budapest, XXIII:. Ócsai út 4.

Tulajdonos képviseletében Budapest Ócsai út 4. szám alatti 37500 nm-es üzleti park adásvétele, bérbeadási stratégia kidolgozása, bérlői feltöltése és bevételének optimalizálása.

__wf_fenntartott_öröklés

Budapest, III. Csillaghegyi út 13.

Budapest Csillaghegyi út 13. szám alatti 6000 nm-es city logisztikai raktár és iroda adásvétele a tulajdonos képviseletében.

__wf_fenntartott_öröklés

Földmegszerzés, M3-as autópálya

Budapest M3-as autópálya mentén elhelyezkedő 60000 nm-es ipari telek felkutatása és fejlesztési tanácsadása, a vevő képviseletében.

__wf_fenntartott_öröklés

Nissho Magyarország, Újhartyán

M5-ös autópálya mentén, Újhartyán mellett, tulajdonos képviseletében 6000 nm-es gyártóüzem és iroda eladásának tanácsadása és  közvetítése

Ipari és Logisztikai Szakértőink

Ismerje meg Csapatunkat

A folyamat mögött álló Csapat

__wf_fenntartott_öröklés

Kiss Ernő

Társigazgató, Divízióvezető – Ipari Divízió
__wf_fenntartott_öröklés

Simon Péter

Tanácsadó – Ipari Divízió
Kapcsolat

Forduljon Hozzánk Bizalommal!

Akár a kereskedelmi ingatlanok terén vizsgálja a lehetőségeket, akár speciális tanácsadásra van szüksége, ESTON csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk, ha elkötelezett támogatást és szakértői megoldásokat szeretne az Ön igényeihez igazodva.
Köszönöm! Beküldésed megérkezett!
Hoppá! Valami rosszul ment az űrlap benyújtásakor.