Értékbecslés és Tanácsadás

Átfogó Értékbecslés Szolgáltatások

Értékbecslési csapatunk szakértő szolgáltatáscsomagot nyújt mind önálló eszközök, mind kiterjedt portfóliók esetében, standard és speciális igényekre szabva. Az ESTON büszke arra, hogy a legtöbb magyarországi bank, valamint hazai és nemzetközi befektetési alapok kiemelt értékelői közé tartozik, ami a megbízhatóságunk és szakértelmünk záloga.

Tudjon meg többet
__wf_fenntartott_öröklés__wf_fenntartott_öröklés
AZ INTELLIGENS MEGKÖZELÍTÉS.

MEGKÖZELÍTÉSÜNK

Több évtizedes hazai és globális szakértelem
Jövő-orientált stratégia: generációkon átívelően értékek
Magas színvonalú értékbecslések rövid határidővel, az Ön egyedi igényeire szabva

Módszertanunk Lépésről Lépésre

Igényfelmérés

Az átfogó igényfelmérés elengedhetetlen része munkafolyamatunknak, amely biztosítja a kritériumok pontos azonosítását és teljesítését.

Piaci kontextus

Az ESTON teljeskörű ingatlantanácsadói piaci jelenlétének és szakértelmének köszönhetően az értékelő csapat hasznosítja a házon belüli bérleti és befektetési ügynökségi, valamint projektmenedzsment és ingatlanüzemeltetési tapasztalatokat, így biztosítva valós, életszerű megoldásokat.

Ingatlan Elemzés

RICS által akkreditált értékbecslő csapatunk számos célra kínál szakértő jelentéseket, az akvizíciótól és a finanszírozástól a könyvviteli célú jelentéskészítésig, valamint az igazságügyi szakértésig. A fedezetértékelés és tranzakciók terén szerzett széleskörű tapasztalatunkkal biztosítjuk, hogy céljai minden alkalommal teljesüljenek.

Tanácsadás

Évtizedes tapasztalatunkra támaszkodva nyújtunk szakértő fejlesztési tanácsadást, legjobb hasznosítás elemzéseket, valamint értékesítési és marketing stratégiát.

Értékbecslési Szolgáltatások

Adásvételek

Legyen szó értékesítésről vagy akvizícióról, tárgyi vagy immateriális eszközökről, csapatunk szakértelemmel irányítja és támogatja Önt célzott eredményei elérésében.

Biztosított Hitelezés

Gyors, pontos, megbízható – Flott és precíz ingatlanértékeléseket biztosítunk hitelezési igényei kiszolgálásához, legyen szó üzleti kölcsönökről vagy fejlesztési projektekről, biztosítva a piacnak megfelelő kollaterializációt. Sokéves bankszektorban szerzett tapasztalatunknak köszönhetően garantálni tudjuk, hogy értékeléseink kellő biztonságot nyújtanak a hitelezők számára.

Pénzügyi Jelentések

Csapatunk nagy számban készít értékeléseket könyvviteli célra, legyen az ingatlan vagy tárgyi eszköz értékelés. Biztosítjuk a hazai és nemzetközi standardoknak való megfelelést, és szorosan együtt dolgozunk az auditorokkal kívánt eredményekért.

Projektfelügyelet

Értékelési szolgáltatásaink kiterjednek a fejlesztési projektek műszaki monitorozására is, biztosítva a banki hitelek megfelelő felhasználását, és elősegítve a következő finanszírozási részletek időben történő felszabadítását. Ez az alapos ellenőrzés biztosítja, hogy a hitelezés mindenkor az ütemterv szerint haladjon a sikeres megvalósulás felé.

__wf_fenntartott_öröklés__wf_fenntartott_öröklés

Ügyfélvélemények

"Bátran ajánlom az ESTON értékbecslési szolgáltatását mindenkinek. Nálunk már bizonyították, hogy szakmailag a legmagasabb minőséget képviselik, a szoros határidőt mindig tartva képesek a legprecízebb értékbecslést adni az ügyfél igényeinek leginkább megfelelő módon."
__wf_fenntartott_öröklés

Polgár Gergely

Auchan Magyarország Kft.
Pénzügyi igazgató

"Hosszú évek óta dolgozunk veletek: köszönjük, hogy mindig számíthatunk rátok, Éva! Azon kevés cég közé tartoztok, akik mindig teljes erőbedobással dolgoztok, és emellett a minőséget is mindig szem előtt tartjátok. Csak így tovább, további sikereket!"
__wf_fenntartott_öröklés

dr. Nádasdy Bence

Kopaszi Gát Kft.
Ügyvezető igazgató

"A közöttünk lévő 20 év együttműködés után magabiztosan kijelenthetjük, hogy az ESTON megbízható, szakértő csapat. Mind felkészültségben, mind szakmai hozzáértésben kimagasló munkatársakkal kerültünk kapcsolatba ez idő alatt. Megelégedettségünket jól jelzi, hogy 2004 óta megszakítás nélkül dolgozunk együtt."
__wf_fenntartott_öröklés

Pázmány Balázs
FRICS

Erste Alapkezelő Zrt.
Igazgatósági Elnök

"Évával és csapatával az elmúlt években magas színvonalú szakmai együttműködés alakult ki. Gyorsan megértettük egymás szempontjait, és az általuk fejlesztett ingatlan értékelési platform teljesen megfelel a társaság és a SZIT elvárásainak. A törvényi megfelelésen túl az ESTON által megfogalmazott szakmai visszajelzések hasznos támpontot jelentenek a társaság vezetésének.

Ahhoz nem fér kétség, hogy szakmailag kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, de talán még ennél is fontosabb a kialakult emberi kapcsolat. Egyszerűen jó velük együtt dolgozni."
__wf_fenntartott_öröklés

Kocsány János

Graphisoft Park Kft.
Vezérigazgató

Piaci Jelenlétünk

A budapesti spekulatív irodaállomány több mint felét korábban már értékelő csapatunk kivételes perspektívával rendelkezik a piaci trendek és dinamikák terén. Évente több mint 200 megbízást teljesítünk, több mint 2,5 millió négyzetméternyi kereskedelmi területre.

Referenciák

__wf_fenntartott_öröklés

Párizsi Udvar

Exkluzív, 110 szobás ötcsillagos hotelként működő luxus szálloda,  kétrezidenciával a legfelsó emeleten. Budapest szívében találhatóPárizsi Udvar történelmi építészeti remekmű, amely 2019-benaprólékos restaurációs munkálatokon esett át. Eredetileg a 20. század elején épült, nyüzsgő üzletházként szolgált,amelyet a híres párizsi Passage des Panoramas ihletett.

__wf_fenntartott_öröklés

Hungaroring Forma-1 Pálya

A Hungaroring Sport Zrt. részére készült értékelés. A Mogyoródi Hungaroring Forma-1-es pálya egy méltán híres motorsport helyszín, amely minden évben a Forma-1-es Magyar Nagydijnak ad otthont. A pálya 1986-as megépülésével Forma-1-es versenyzés Kelet-Európába való belépését jelentette.

__wf_fenntartott_öröklés

Vértesi Erőmű Zrt.

A Vértesi Erőmű Zrt.. 200 helyrajzi számból álló ingatlanportfolió (a társaság energiatermelési, és ehhez kapcsolódó bányászati, erőműtechnológiai operációját szolgáló épület- és ingatlanegyüttesei) értékesítési lehetőségének vizsgálata.

__wf_fenntartott_öröklés

MTA — Magyar Tudományos Akadémia

A Magyar Tudományos Akadémia ingatlaneszközeinek piaci értékének meghatározását stratégiafejlesztés és számviteli nyilvántartások támogatása céljából készítettük. Az MTA budapesti székhelye egy ikonikus épület, amely a város építészeti örökségének szimbóluma.

__wf_fenntartott_öröklés

BudaPart Portfólió

Irodaterületek, lakóépületek, fejlesztési helyszín komplexértékelése: A BudaPart projekt Budapest új, vibráló városnegyede a Duna menti lakó, irodai és rekreációsterek egyedülálló keverékével átalakítja a városképet.

__wf_fenntartott_öröklés

Tiszalöki Szent Adorján börtön

A Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet az első közép-európai PPP (Public Private Partnership) konstrukcióban, az állami és magánszektor együttműködésében épült 700 fős büntetés-végrehajtási intézet, melyre nettó pótlási költség számítási módszerrel készítettünk értékelést.

Ismerje meg Értékbecslési Csapatunkat

Értékbecslő csapatunk a Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) által akkreditált szakemberekből áll, akik garantálják az ingatlan- és vagyoni értékbecslés terén világszerte elismert normáknak való megfelelést, úgymint az átláthatóság, a következetesség és a professzionalizmus. Emellett csapatunk kiemelkedő tapasztalattal bír hitelfedezeti ügyletekben, beleértve mind a banki műveleteket, mind a fedezetkezelést. Ez a szakértelem teszi lehetővé számunkra, hogy precíz és átgondolt értékbecslési szolgáltatásokat nyújtsunk, hatékonyan támogatva ügyfeleink pénzügyi és hitelfedezeti céljait.

__wf_fenntartott_öröklés

Martonosi Éva MRICS

Divízióvezető – Értékbecslés
__wf_fenntartott_öröklés

Kollai Gergely MRICS

Tanácsadó - Értékbecslés
__wf_fenntartott_öröklés

Oláh István

Tanácsadó - Értékbecslés
Kapcsolat

Forduljon Hozzánk Bizalommal!

Akár a kereskedelmi ingatlanok terén vizsgálja a lehetőségeket, akár speciális tanácsadásra van szüksége, ESTON csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk, ha elkötelezett támogatást és szakértői megoldásokat szeretne az Ön igényeihez igazodva.
Köszönöm! Beküldésed megérkezett!
Hoppá! Valami rosszul ment az űrlap benyújtásakor.