Élen Járunk a Kereskedelmi Ingatlanok Piacán

Az ESTON International Magyarország vezető hazai tulajdonban álló kereskedelmi ingatlan-tanácsadó cége, több mint 30 éves tapasztalattal. Teljes körű szolgáltatásportfoliónk és 40 fős, elismert szakértőkből álló csapatunk révén az ügyfélközpontú szemléletet képviseljük. Célunk, hogy nevünk egyet jelentsen a megbízhatósággal és a professzionális szolgáltatással a kereskedelmi ingatlanpiacon.

Ismerje meg az ESTON-t
__wf_fenntartott_öröklés__wf_fenntartott_öröklés
Alapértékeink

Küldetésünk

Alapértékeink közé tartozik a bizalom, az átláthatóság és a hosszú távú kapcsolatok kialakítása, legyen szó akár ügyfeleinkről vagy kollégáinkról. Hitelességünket számos elismerésünk és együttműködésünk bizonyítja: büszke nemzetközi Savills partner-ügynökség vagyunk, Budapest Research Forum elemzésekben társzerkesztőként dolgozunk, számos hazai és nemzetközi díjjal büszkélkedhetünk, valamint akkreditált RICS-szabályozott cégként működünk.

Büszke Savills Partnerek Vagyunk

2017-ben cégünk a Savills globális szinten piacvezető ingatlanügynökségének nemzetközi partnerévé vált. Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan hálózat részesei lehetünk, amely több mint 200 országot átívelően 700 irodát foglal magába, ezzel nemzetközi befolyást és jelenlétet biztosítva számunkra.

TÖBBET A SAVILLS PARTNERSÉGRŐL

RICS Szabályozott Tanácsadócég

Cégünk RICS szabályozott tanácsadócégként megfelel a Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) által meghatározott összes legmagasabb globális ingatlanpiaci standardeknek. Ez a kvalifikáció példája elkötelezettségünknek a professzionalizmus és az etikus működési elvek iránt. Szakértői csapatunk több elismert MRICS taggal is büszkélkedhet, bizonyítva mély szakértelmünket és kiválóság iránti elkötelezettségünket.

TÖBB INFORMÁCIÓ AZ RICS-RŐL

Díjnyertes Szakértői Csapat

Csapatunkat számos hazai és nemzetközi díjjal ismerték el az ingatlan szektorban. Minden évben elsődleges célunk, hogy megszerezzük és megtartsuk ügyfeleink bizalmát és elismerését, melyeket díjaink is igazolnak. Ezek a kitüntetések bizonyítékai elkötelezettségünknek és kiválóságunknak ezen a területen.

ISMERJE MEG DÍJAINKAT

BIZALOMRA ÉPÍTÜNK

Fedezze fel

Három Évtizedes Múltunk

__wf_fenntartott_öröklés
Kezdetek

Az ESTON 1993-as alapítását követően kezdetben lakóingatlanokra összpontosított, majd az 2000-es évek elején teljes profilváltást követően áttért a kereskedelmi ingatlanokra. Az évek során folyamatosan bővülő szolgáltatás-portfoliónk mára a kereskedelmi ingatlanpiac minden területét lefedi.

__wf_fenntartott_öröklés
Savills Partnerség

Vállalatunk 2017-ben jelentős mérföldkőhöz érkezett, amikor nemzetközi társult partnerei lettünk a Savills-nek, egy olyan globális hálózatnak, amely több mint 40 000, kereskedelmi és prémium lakóingatlanokra szakosodott szakembert foglalkoztat 70 országban.

__wf_fenntartott_öröklés
ESTON 30 – Jubileum

2023-ban ünnepeltük az ESTON 30. évfordulóját, amely az ügyfeleink évtizedek óta tanúsított bizalmának tanúbizonysága. Jubileumi születésnapunkat folyamatosan bővülő szakértői csapatunkkal, megbecsült ügyfeleinkkel és partnereinkkel közösen ünnepeltük akik közül sokan évtizedek óta támogatnak minket.

__wf_fenntartott_öröklés
A Jövő Ma Van

Az ESTON továbbra is hűen követi legfontosabb alapértékét: a hosszú távú kapcsolatok ápolását. A változó világ kihívásaira reagálva, cégünk egyre nagyobb hangsúlyt helyez a környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) szempontok fontosságára. Elkötelezettek vagyunk a fenntartható és környezetbarát megoldások iránt mindennapi működésünkben, és ezeket a gyakorlatokat alkalmazzuk szolgáltatásainkban is.

Az ESTON Siker-Formula

Büszkeségünk a csapatunk, amelynek tagjai közül sokan már 10, 15, sőt, akár 25 éve szerves részei sikerünknek. Elkötelezettek vagyunk egy támogató, barátságos munkahelymegteremtése iránt, amely a bizalomra és a közösségre épül. Ez a munkakörnyezet támogatja az együttműködést, a lojalitást és az innovációt, biztosítva, hogy csapatunk motivált és egységes maradjon a kiválóság elérésének érdekében.

40+

Folyamatosan bővülő csapatunk több mint 40 tapasztalt szakemberből áll, akik nap mint nap a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására törekszenek.

16+

Csapatunk tagjai átlagosan több mint 16 éves iparági tapasztalattal rendelkeznek, ami kiterjedt szakértelmet és mélyreható tudást tükröz.

__wf_fenntartott_öröklés

Vezetői Csapatunk

Ismerje meg divízióink élén álló, iparágban elismert vezetői csapatunkat.

__wf_fenntartott_öröklés

Salamon Adorján MRICS

Ügyvezető Igazgató, Tulajdonos
__wf_fenntartott_öröklés

Telekesi-Csuhay Borbála MRICS

Operációs Igazgató
__wf_fenntartott_öröklés

Balogh Attila

Divízióvezető – Capital Markets
__wf_fenntartott_öröklés

Kiss Ernő

Társigazgató, Divízióvezető – Ipari Divízió
__wf_fenntartott_öröklés

Martonosi Éva MRICS

Divízióvezető – Értékbecslés
__wf_fenntartott_öröklés

Pintér Dániel

Társigazgató, Divizióvezető – Property- és Project Management
__wf_fenntartott_öröklés

Simonyi Balázs MRICS

Divízióvezető – Irodabérbeadási Divízió
__wf_fenntartott_öröklés

Jane Smith

CFO
__wf_fenntartott_öröklés

Büszke Nemzetközi Savills Partnerek Vagyunk

2017-ben cégünk jelentős mérföldkőhöz ért: hivatalos partnerré váltunk a Savills nemzetközi partnerhálózatában, amely több mint 40 000 szakértővel büszkélkedhet 70 országban a kereskedelmi és prémium lakóingatlan szektorban. Ez az együttműködés nem csupán nemzetközi kapcsolatrendszerünket bővíti, hanem lehetővé teszi számunkra, hogy a legfrissebb nemzetközi trendekkel és szaktudással felvértezve, innovatív és személyre szabott megoldásokat kínáljunk magyarországi és külföldi ügyfeleinknek egyaránt. A Savills hálózatának stabilitása és erőforrásai révén még magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújthatunk, és egyedülálló lehetőségeket teremthetünk ügyfeleink számára.

Ügyfélvélemények

"Az ESTON Office Agency alapos piaci ismeretekkel és tapasztalattal támogatta a bérleti szerződésünk újratárgyalását, így a lehető legjobb feltételekkel maradhattunk ott, ahol jelenleg is vagyunk."
__wf_fenntartott_öröklés

Juhász Zsolt

REVOLUTION Software
Partner

"Az ESTON International felbecsülhetetlen támogatást nyújtott a maradás vagy költözés elemzése során, az igények feltérképezésétől a számunkra legmegfelelőbb megoldás megtalálásáig és biztosításáig."
__wf_fenntartott_öröklés

Jenei Tamás

Dentons
Operációs Igazgató

"A közöttünk lévő 20 év együttműködés után magabiztosan kijelenthetjük, hogy az ESTON megbízható, szakértő csapat. Mind felkészültségben, mind szakmai hozzáértésben kimagasló munkatársakkal kerültünk kapcsolatba ez idő alatt. Megelégedettségünket jól jelzi, hogy 2004 óta megszakítás nélkül dolgozunk együtt."
__wf_fenntartott_öröklés

Pázmány Balázs
FRICS

Erste Alapkezelő Zrt.
Igazgatósági Elnök

Díjak és Elismerések

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az ESTON szolgáltatásait az évek során számos szakmai elismeréssel díjazták, ami tükrözi az iparágunkban tanúsított kiválóság és minőség iránti töretlen elkötelezettségünket.
Fedezze Fel Híreinket és Elemzéseinket

Maradjon naprakész legfrissebb piaci híreinkkel és elemzéseinkkel.

Fedezze fel az a magyar és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac legfrissebb híreit és elemzéseit az ESTON-tól. Merüljön el átfogó piaci jelentésekben és elemzésekben és tanulmányokban az  aktuális ingatlanpiaci trendekről.