Capital Markets

Stratégiai megoldások összetett ingatlanpiaci kihívásokra.

Több mint húsz éves tapasztalattal, valamint kiterjedt kapcsolati rendszerrel és adatalapú kutatásokkal párosulva csapatunk szakszerű tanácsadást kínál ügyfelei részére, valamint segítséget nyújt vevőknek és eladóknak a legrelevánsabb ügyfélkör elérésében. A sikeres tranzakciókat alapos piackutatással alátámasztott precíz vagyonértékelés is támogatja.

Tudjon meg többet
__wf_fenntartott_öröklés__wf_fenntartott_öröklés
A BIZALOMRA ÉPÍTÜNK.

BIZALOMRA ÉPÍTÜNK

Befektetési Szolgáltatások

Az Ingatlanokban rejlő potenciál maximalizálása

Széleskörű tapasztalatunkra és szakértelmünkre támaszkodva elkötelezetten segítjük ügyfeleinket befektetéseik lehető legmagasabb megtérülésében.

VEVŐKÉNT, komoly kihívást jelent az egyre komplexebb ingatlanpiacon történő eligazodás, és a megfelelő ingatlan felkutatása. Több mint két évtizedes iparági tapasztalattal és széleskörű hazai valamint nemzetközi kapcsolati rendszerrel csapatunk szakszerűen támogatja ügyfeleit a döntéshozatalban a teljes tranzakciós folyamat során.

ELADÓKÉNT a legjobb marketing stratégia kialakítása, a megcélzott vásárlói kör azonosítása és a megfelelő ár meghatározása kulcsfontosságú egy tranzakció lezárásához. Elemző részlegünk a Budapest Research Forum tagjaként negyedévente részletes mikro- és makrogazdasági elemzéseket végez a hazai ingatlanpiacra vonatkozó saját kutatásaink és megállapításaink mellett.

__wf_fenntartott_öröklés__wf_fenntartott_öröklés

Hogyan segítjük ügyfeleinket?

Az ön megbízható tanácsadójaként Capital Markets csapatunk cégünk szakértelmének és erőforrásainak teljes spektrumát felhasználja az egyedi igények maximális kielégítésére. Ingatlanszolgáltatások átfogó csomagját kínáljuk, amely magában foglalja az értékesítést, bérbeadást, piackutatást, pályázatkezelést és a személyre szabott tranzakciós tanácsadást.

Átfogó portfólió-tanácsadás

Vegye igénybe részletes ingatlan-portfólió-auditálás szolgáltatásunkat, mi pedig elősegítjük a hatékony stratégiai tervezést és a jól megalapozott döntések meghozatalát.

Stratégiai piaci pozicionálás

Stratégiánk nem csupán a láthatóság növelésére összpontosít; meggyőző és pontos képet alkotunk és közvetítünk ingatlanáról, amely biztosítja, hogy az a valóban releváns célközönséghez érjen el és vonzóvá válhasson számukra.

Innovatív értékesítési és marketing stratégiák

Megközelítésünk túlmutat a hagyományos módszereken. Kreatív stratégiánk célja a jövedelmezőség növelése, mindeközben csökkentve az ingatlan piacon töltött idejét.

Személyre szabott tranzakciós tanácsadás

Használja ki szakértő betekintésünket és stratégiai tanácsadásunkat, melyek révén a tranzakciós folyamat nemcsak hatékonyabbá válik, de kifejezetten az Ön egyedi igényeihez igazodik.

Vagyonkezelés

Növelje ingatlanja teljesítményét és értékét szakértő csapatunk irányításával, biztosítva a maximális hozamot és hosszú távú értéknövekedést.

Nemzetközi piaci jelenlét

A Savills szerződött partnereként kiterjedt nemzetközi kapcsolati hálózatunkat és célzott marketing stratégiáinkat hasznosítva célunk az Ön piaci elérésének növelése. Kapcsolatot teremtünk nemzetközi befektetőkkel, miközben növeljük az ingatlan jelenlétét helyi, regionális és globális szinten.

Referenciák

__wf_fenntartott_öröklés

TESCO Portfólió

A 14 magyar és 4 cseh, közel 300 000 négyzetméteres ingatlan tranzakció összértéke elérte a 280 millió eurót, ami 2022 első félévében a legnagyobb tranzakciót jelentette Magyarországon, valamint az időszak beruházási volumenének 40 százalékát tette ki. Az ESTON és a Savills határokon átívelő csapata által irányított kétéves projekt rendkívüli erőforrásokat igényelt, és számos kihívást jelentett, mielőtt 2022-ben elnyerte az „Év befektetési tranzakciója” címet.

__wf_fenntartott_öröklés
__wf_fenntartott_öröklés
__wf_fenntartott_öröklés

Margit Palace

2020-ban az ESTON és a Savills segítette az Adventum Kft-t a Margit Palace eladásában, amely a történelmi báj és a modernitás egybeolvadásának kiváló példája. Ez az ikonikus, több mint 17 000 négyzetméteres épület, amely egykor villamosremizként üzemelt, modern irodaházzá alakult.A tranzakció a Resolution Property első lépését jelentette a hazai piacon, amelyet a Capital Markets részlegünk támogatott.

__wf_fenntartott_öröklés
__wf_fenntartott_öröklés
__wf_fenntartott_öröklés

Buda Square

A 2018-ban felújított, 17 000 négyzetméteres Buda Square irodaház „A”kategóriás, BREEAM In-Use minősítésű épület Óbudán található. A Margit Palace és a Buda Square irodaházakból álló portfólió tranzakciója 2020 legnagyobb nyíltpiaci irodaértékesítése volt. A tranzakciót az ESTON sikeresen közvetítette a korábbi tulajdonos, az Adventum Kft. megbízásában.

Befektetési Szakértőink

Ismerje meg Csapatunkat

A folyamat mögött álló Csapat

__wf_fenntartott_öröklés

Balogh Attila

Divízióvezető – Capital Markets
__wf_fenntartott_öröklés

Pickermann Luca

Junior Tanácsadó – Capital Markets
__wf_fenntartott_öröklés

Soós Bence

Elemző
Kapcsolat

Forduljon Hozzánk Bizalommal!

Akár a kereskedelmi ingatlanok terén vizsgálja a lehetőségeket, akár speciális tanácsadásra van szüksége, ESTON csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk, ha elkötelezett támogatást és szakértői megoldásokat szeretne az Ön igényeihez igazodva.
Köszönöm! Beküldésed megérkezett!
Hoppá! Valami rosszul ment az űrlap benyújtásakor.