Álláslehetőségeink

Csatlakozz az
ESTON csapatához!

Az ESTON a kereskedelmi ingatlanpiac teljes spektrumát lefedő szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, az értékesítéstől és bérbeadástól a piackutatáson át a szaktanácsadásig. Tapasztalt csapatunk elkötelezett amellett, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el és valódi értéket teremtsen ügyfelei számára. A hosszú távú partneri kapcsolatok építését helyezzük előtérbe, ennek tanúbizonysága, hogy munkatársaink átlagosan 7 éve dolgoznak az ESTON csapatában.

Fedezze fel nyitott pozícióinkat!

CSATLAKOZZ AZ ESTONHOZ

CSATLAKOZZ AZ ESTON CSAPATÁBA.

Nyitott pozícióink

Fedezze fel nyitott pozícióinkat, és találja meg az Önhöz illőt

Szakmai Asszisztens - Értékbecslés

Az ESTON International értékbecslési csoportja értékbecslési asszisztenst keres a következő munkakörökbe

Senior Értékbecslő

Keressük új csapattagunkat Értékbecslés Divíziónkba

Senior Irodabérbeadási Tanácsadó

Az Eston International Irodaügynökségi csapata Senior Tanácsadót keres

Project Manager / Senior Project Manager

Keressük új csapattagunkat Project Management Csapatunkba

Bizalom

Alapértékeink

Az ESTON-nál a becsületesség, a bizalom és az átláthatóság nem csak szavak, hanem a mindennapjaink alapja. Ezek az értékek határozzák meg, hogyan dolgozunk együtt, hogyan döntünk, és hogyan építjük a kapcsolatainkat – legyen szó akár az irodáról, akár a magánéletről. Hiszünk az emberi kapcsolatok erejében, ezért törekszünk arra, hogy minden partnerünkkel őszinte, nyílt és tiszteletteljes viszonyt alakítsunk ki, hiszen ez nem csak a pillanatnyi siker záloga, hanem hosszú távú, bizalomra épülő kapcsolatok alapja is.

A kiválóság iránti elkötelezettség

Tisztában vagyunk vele, hogy a kiválóság nem egy cél, hanem egy út, ezért teljesítményünkben és eredményeinkben is mindig a legmagasabb színvonalra törekszünk.

Kiemelkedő teljesítmény

Olyan környezetet teremtünk, amely arra ösztönzi csapatainkat, hogy megkérdőjelezzék a status quót, felfedezzék az ismeretlen területeket, és olyan gondolkodásmódot alakítsanak ki, amely a kihívásokat a növekedés lehetőségének tekinti.

Mindig partnereink szolgálatában

Hiszünk abban, hogy a közös siker kulcsa a nyílt kommunikáció és a partnereinkkel való szoros együttműködés. Célunk, hogy minden helyzetben proaktívan támogassuk partnereinket céljaik elérésében.

Vezetői Csapatunk

Ismerje meg divízióink élén álló, iparágban elismert vezetői csapatunkat.

__wf_fenntartott_öröklés

Salamon Adorján MRICS

Ügyvezető Igazgató, Tulajdonos
__wf_fenntartott_öröklés

BorbálaTelekesi-Csuhay MRICS

Operációs Igazgató
__wf_fenntartott_öröklés

Balogh Attila

Divízióvezető – Capital Markets
__wf_fenntartott_öröklés

Kiss Ernő

Társigazgató, Divízióvezető – Ipari Divízió
__wf_fenntartott_öröklés

Martonosi Éva MRICS

Divízióvezető – Értékbecslés
__wf_fenntartott_öröklés

Pintér Dániel

Társigazgató, Divizióvezető – Property- és Project Management
__wf_fenntartott_öröklés

Simonyi Balázs MRICS

Divízióvezető – Irodabérbeadási Divízió
__wf_fenntartott_öröklés

Jane Smith

CFO

Toborzás

Az alábbiakban választ találhat az toborzási folyamatunkkal és munkavégzéssel kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre.

Mi a jelentkezés menete?

A kiválasztási folyamatunk több szakaszból áll, beleértve a jelentkezések áttekintését, interjúkat és értékeléseket. Célunk, hogy olyan kivételes jelölteket találjunk, akik nemcsak osztják vállalati értékeinket, hanem rendelkeznek a munkakör betöltéséhez szükséges készségekkel is.

Milyen álláslehetőségek vannak?

Az ESTON-nál számos izgalmas álláslehetőséget kínálunk különböző területeken, például értékesítés, marketing, pénzügy és operáció. Látogasson el a Karrier oldalunkra és ismerje meg aktuális nyitott pozícióinkat.

ESTON vállalati kultúráról.

Az ESTON-nál nagy hangsúlyt fektetünk a hosszú távú kapcsolatokra, a csapatmunkára és a folyamatos tanulásra. Büszkék vagyunk barátságos és szakmailag elkötelezett csapatunkra, amelyet a sokszínűség és a befogadó munkahelyi légkör jellemez, ahol minden hozzájárulást elismerünk és értékelünk.

Milyen juttatásokat kínálunk?

Versenyképes fizetést, szakmai fejlődési lehetőségeket, rugalmas munkaidőt és a munka-magánélet egyensúlyát támogató környezetet kínálunk.

Hogyan jelentkezhetek?

Amennyiben valamelyik pozíciónk felkeltette érdeklődését, kérjük, látogasson el Karrier oldalunkra, és küldje el jelentkezését online felületünkön keresztül vagy küldje el önéletrajzát a job@eston.hu címre. Kérjük, figyelmesen olvassa el az álláshirdetést, és ennek megfelelően szabja személyre jelentkezését.