The largest Hungarian employment agency is moving into the Green Court Office.

March 18, 2021
4 minute read

Hosszas és eredményes keresés során eldőlt hol folytatja működését idén ősztől hazánk piacvezető munkaerő-közvetítő cége.

A Randstad Hungary Kft. évek óta igyekezett optimalizálni irodai operációját a meglévő épületében, de végül arra jutott, hogy bő egy évtizede bérelt irodáját egy másik irodai alpiacra költözteti át. Az új iroda elhelyezkedésével ugyanis szerettek volna közelebb kerülni kulcsügyfeleikhez.

Közel másfél éve kezdődött a közös munka az ESTON International bérlőképviseleti csapatával. A járvány kirobbanása valamelyest lassította a folyamatot, és részben átalakította az igényeket, de a jövőre nézve komoly szempontokat hozott előtérbe: hogyan tud egy munkahely egyben közösségépítő eszközként funkcionálni, szem előtt tartva a maximális biztonságot és modern felszereltséget, miközben támogatja a rugalmas, hatékony munkavégzést és a hibrid irodahasználatot is. Minderre a Randstad a Green Court Officeban találta meg a választ. Az irodaház nem csak kellemes zöld környezetet kínál bérlőinek, de kimagasló műszaki megoldásaival és a jelen igényekhez igazodó érintésmentes közlekedési lehetőségekkel teszi lehetővé az irodákba való biztonságos visszatérést.

2020 őszén, kiegészítve a korábbi igényeket a jelen kihívására adott válaszokkal, az ESTON felkutatta a legmegfelelőbb épületeket. Baja Sándor, a Randstad Ügyvezető Igazgatója így nyilatkozott a folyamatról: „Eleinte a budai lehetőségeket néztük, azonban hamar kiderült, hogy az, amit mi keresünk, a Duna másik oldalán lesz.” Pál Tamás, az ESTON bérlőképviseleti divíziójának vezetője így egészítette ki: „A keresés és a tárgyalások során, valamint a teljes bérleti csomagot tekintve a Green Court Office bizonyult a legideálisabb megoldásnak, mely hosszútávon, magas minőségben képes kielégíteni a Randstad által támasztott követelményeket. Meg vagyok róla győződve, hogy a Randstad számára a Green Court Office megfelelő helyszín lesz, és nagyon jól fogják érezni magukat a Váci úton.”

Csiernik Ibolya, a CODIC Hungary Kft. oldaláról, mint bérbeadási és marketing vezető, már az elejétől kezdve örömmel fogadta a lehetőséget: „A Green Court Office megoldást kínál minden olyan vállalatnak, aki kimagasló minőségű, inspiráló irodai környezetet keres a mai változó közegben, ahol az irodatereinek méretét és ezáltal a globális költségeit is optimalizálni tudja. Örülünk a Randstaddal való közös együttműködésnek és várjuk az új bérlőnket és kollégáit, akik idén elsők között vehetik birtokba az épületet.”

A Randstad bérlőképviselete mellett az ESTON International végzi a projektmenedzsment feladatok ellátását is, így biztosítva, hogy a legkiválóbb irodai megoldások szolgálják a munkavállalók érdekeit a bérleményen belül.

Related posts

Stay Informed with Our Newsletter

Get the latest updates and insights delivered straight to your inbox.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By subscribing, you agree to our Privacy Policy.
Discover

Stay Informed with Our Latest News 
and Analysis

At our company, we understand the importance of staying up-to-date with the latest news and analysis in the commercial real estate market. Our team of experts continuously monitors market trends and provides valuable insights to help you make informed decisions. Whether you're a seasoned investor or new to the industry, our latest news and analysis will keep you informed and ahead of the competition.