Milyen típusú ingatlant keres?
Név
Bérleti díj (HUF/m2/hó)
-
Irodaterület (m2)
Régió
Betöltés...
ReferenciákHírekElemzésekCégünkrőlJogi nyilatkozatOldaltérképImpresszumKapcsolatKisokosAdatvédelem 2016 © Eston International Zrt. Minden jog fenntartva.
DíjainkSzakmai tevékenység és tagságok
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

LEGFRISSEBB HÍREK - Észak kontra dél: avagy merre tovább Budapest? - DINAMIKUSAN BŐVÜLT A RÉGIÓ BEFEKTETÉSI VOLUMENE - A hatékony bérlőképviselet is nagyban hozzájárulhat egy dinamikusan fejlődő nagyvállalat töretlen fejlődéséhez - Az ESTON üdvözli az új bérlőt: teljes szintet bérel az RSM Hungary Zrt. a Balance Hallban - MEGÚJUL A SZERÉMI IRODAHÁZ, A KIZÁRÓLAGOS BÉRBEADÓ ÜGYNÖKSÉG AZ ESTON - Tizedik alkalommal is Superbrands díjat nyert az ESTON International. - A Covance és a Chiltern iroda-megoldását az ESTON biztosította - Flowserve otthonra talált az ESTON segítségével - Market Report H2 2018 - AZ ESTON BÉRLŐKÉPVISELETI CSAPATÁNAK ÚJABB SIKERE – A HORTONWORKS MEGHOSSZABBÍTOTTA IRODABÉRLETI SZERZŐDÉSÉT A CENTRAL UDVAR IRODAHÁZBAN
Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében. A honlappal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót, beleértve a „süti”-szabályzatot, az „Adatvédelem” menüpontban találja.