Office Garden 2

1117 Budapest Aliz u. 2. (Hengermalom - Szerémi út sarka)
(Dél-Buda)

Jellemzők:

Min. terület: 0 m2
Iroda bérleti díj: 12.5 - 12.5 €/m2/hó
Max. terület: 0 m2
Üzemeltetési díj: 960 HUF/nm/hó
Mélygarázs: 80 €/db/hó

Közlekedés:

busz: 3; 14; 103; 141
villamos: 18; 41; 47
4-es metró

Általános leírás:

Az Office Garden Budapest egyik legdinamikusabb fejlődő környezetében, Újbudán, Duna parthoz közel, a Szerémi-Budafoki út által határolt tömbben kerül kialakításra. Az irodapark közel 4 hektáros alapterületen helyezkedik el és az elkövetkező években közel 75.000 négyzetméter “A” kategóriás irodafejlesztés valósul meg. Az itt dolgozók mindennapi munkájukat fák, bokrok és zöldellő növények között végezhetik, ugyanakkor innen könnyen elérhető az üzleti élet minden fontosabb helyszíne, illetve az irodapark az ország távolabbi pontjairól is könnyen megközelíthető. A műszaki tervezésnél fontos szempont volt a változatos irodatér kialakításának lehetősége, valamint a könnyű és rugalmas utólagos átalakítás képessége, messzemenőkig alkalmazkodva a bérlők igényeihez, fejlődési ciklusaihoz. Az irodaház kialakítása lehetővé teszi már a 100 négyzetmétert bérelni szándékozó vállalkozások hatékony kiszolgálását is, de egy szinten akár 1.900 négyzetméter egybefüggő terület is bérelhető. Komoly hangsúlyt kap a minőségi munka és a környezet szerepe olyan megoldások alkalmazásával, amely egyaránt kedvező a kis– és nagyvállalatoknak is. Az épület tervezése és üzemeltetése kapcsán további fontos szempont volt az energiatakarékosság és a környezeti harmónia. Hatalmas, nyitható ablakfelületeiknek köszönhetően az irodaterületek közel 80%-a természetes fénnyel megvilágított. Az épület alatt 3 szintes mélygarázs található, összesen 350 férőhellyel a megszokottnál nagyobb szélességgel, így biztosítva a kényelmes és stressz mentes parkolást.

vissza a listához

Az ön tanácsadója:

Pál Tamás

Tel.: +36 1 877-1000
Mobil.: +36 20 400 9070

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket:

Betöltés...
ReferenciákHírekElemzésekCégünkrőlJogi nyilatkozatOldaltérképImpresszumKapcsolatKisokosAdatvédelem 2016 © Eston International Zrt. Minden jog fenntartva.
DíjainkSzakmai tevékenység és tagságok
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

LEGFRISSEBB HÍREK - Irodára mindig szükség lesz, de a dolgozókat már nehezebb lesz megtartani - ESTON a BudaParton - Gazdát cserélt két budapesti irodaház - Időutazás az irodapiacon - BRF Riport – 2020 Q3 - Operatív igazgatóval erősít a legnagyobb magyar ingatlantanácsadó - Minőség, szolgáltatások, lokáció – ezért költözik a Bayer - Market Riport 2020 H1 – Milyen változást látunk fél évvel a járvány kirobbása után? - Jó ütemben halad a BudaPart legújabb irodaházának megvalósítása - BRF Riport – 2020 Q2
Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében. A honlappal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót, beleértve a „süti”-szabályzatot, az „Adatvédelem” menüpontban találja.