Office Garden 2

1117 Budapest Aliz u. 2. (Hengermalom - Szerémi út sarka)
(Dél-Buda)

Jellemzők:

Min. terület: 0 m2
Iroda bérleti díj: 12.5 - 12.5 €/m2/hó
Max. terület: 0 m2
Üzemeltetési díj: 960 HUF/nm/hó
Mélygarázs: 80 €/db/hó

Közlekedés:

busz: 3; 14; 103; 141
villamos: 18; 41; 47
4-es metró

Általános leírás:

Az Office Garden Budapest egyik legdinamikusabb fejlődő környezetében, Újbudán, Duna parthoz közel, a Szerémi-Budafoki út által határolt tömbben kerül kialakításra. Az irodapark közel 4 hektáros alapterületen helyezkedik el és az elkövetkező években közel 75.000 négyzetméter “A” kategóriás irodafejlesztés valósul meg. Az itt dolgozók mindennapi munkájukat fák, bokrok és zöldellő növények között végezhetik, ugyanakkor innen könnyen elérhető az üzleti élet minden fontosabb helyszíne, illetve az irodapark az ország távolabbi pontjairól is könnyen megközelíthető. A műszaki tervezésnél fontos szempont volt a változatos irodatér kialakításának lehetősége, valamint a könnyű és rugalmas utólagos átalakítás képessége, messzemenőkig alkalmazkodva a bérlők igényeihez, fejlődési ciklusaihoz. Az irodaház kialakítása lehetővé teszi már a 100 négyzetmétert bérelni szándékozó vállalkozások hatékony kiszolgálását is, de egy szinten akár 1.900 négyzetméter egybefüggő terület is bérelhető. Komoly hangsúlyt kap a minőségi munka és a környezet szerepe olyan megoldások alkalmazásával, amely egyaránt kedvező a kis– és nagyvállalatoknak is. Az épület tervezése és üzemeltetése kapcsán további fontos szempont volt az energiatakarékosság és a környezeti harmónia. Hatalmas, nyitható ablakfelületeiknek köszönhetően az irodaterületek közel 80%-a természetes fénnyel megvilágított. Az épület alatt 3 szintes mélygarázs található, összesen 350 férőhellyel a megszokottnál nagyobb szélességgel, így biztosítva a kényelmes és stressz mentes parkolást.

vissza a listához

Az ön tanácsadója:

Virág Alexandra

Tel.: +36 1 877-1000
Mobil.: +36 20 400 9060

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket:

Betöltés...
ReferenciákHírekElemzésekCégünkrőlJogi nyilatkozatOldaltérképImpresszumKapcsolatKisokosAdatvédelem 2016 © Eston International Zrt. Minden jog fenntartva.
DíjainkSzakmai tevékenység és tagságok
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

LEGFRISSEBB HÍREK - Market Riport 2020 H1 – Milyen változást látunk fél évvel a járvány kirobbása után? - Jó ütemben halad a BudaPart legújabb irodaházának megvalósítása - BRF Riport – 2020 Q2 - Elszállnak az irodapiaci üresedések? Mit látunk most? - Újabb ipari ingatlan tranzakciót zárt az ESTON, ezúttal egy vidéki, 6 ezer négyzetméteres üzemépület eladásánál járt közben - BudaPart Gate – DBH Serviced Office Tranzakció - BRF Riport – 2020 Q1 - Market Riport 2019 H2 - Új szolgátatásunk: Design&build - BRF Riport – 2019 Q4
Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében. A honlappal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatót, beleértve a „süti”-szabályzatot, az „Adatvédelem” menüpontban találja.