(Magyar) Ózonos fertőtlenítés

Vegyszermentes, gyors és hatékony fertőtlenítés méretfüggetlenül.

Photo 2020. 08. 12. 18 10 08

Az országban egyedülálló, nagy teljesítményű ipari géppel végzett fertőtlenítés.

Cégünk elindította legújabb szolgáltatását irodák, irodaházak, üzletek és ipari létesítmények szakszerű, megbízható és gyors fertőtlenítésére.

Kérje árajánlatunkat azonnal!

+36 30 493 1907

ozon@eston.hu

Miért ózon?

  • Méretfüggetlen: irodai, kereskedelmi és ipari légtereknél is alkalmazható
  • Biztonságos: gyorsan lebomlik, nem hagy nyomot
  • Kényelmes: bármikor végezhető, nem zavarja az üzletmenetet

Mi az az ózon?

Az ózon nem más, mint egy három oxigénatomból álló instabil molekula, mely gáz halmazállapotban megtalálható a Föld felső légkörében. Előnye a fertőtlenítés során abban rejlik, hogy az egyik legerősebb oxidálószer a világon, így könnyedén elbánik minden vírus és baktériumfajtával. Több, mint 100 éve hasznosítják az élelmiszeriparban, fertőtlenítésre, vízkezelésre és gyógyításra.

Megjelenésében szúrós, mérgező gáz. Rendkívül fontos a megfelelő biztonsági előkészület betartása és az előírt védőfelszerelés használata. A piacon elérhető többi szolgáltatással ellentétben ez a technológia nem hagy nyomot, rendkívül hatékony és nagy légterekben is költségkímélően használható. Míg az UV-C típusú, a fény bizonyos hullámhosszán kibocsájtott sugárzás eszközigényes és alkalmazása rendkívül szűk keretek között lehetséges (sűrűn berendezett helyiség fertőtlenítése idő- és emberi erőforrás-igényes), addig a különböző permetező, tehát vegyianyag kieresztéssel végzett fertőtlenítési szolgáltatás rendkívül veszélyes, nyomot hagyhat és környezetterhelő eljárás.

Az ózon tehát az UV-C eljáráshoz hasonlóan folyadék kibocsátása nélkül, de annál hatékonyabban és olcsóbban; míg a permetező eljárásokhoz hasonlóan 100%-os eredménnyel, de mégis környezetkímélő módon alkalmazott fertőtlenítő és sterilizáló eljárás.

ozon osszehasonlito

Miért válassza az ESTON-t?

  • Professzionális ingatlan-üzemeltetők vagyunk, 27 éve a magyar piacon
  • A legmodernebb eszközt használjuk, 15-szörös kapacitáskülönbség a versenytársi berendezésekhez képest
  • Közvetlen hozzáféréssel rendelkezünk a területhez
  • Hosszú távú partnerséget köthet időszakos vagy rendszeres tisztításhoz

Mekkora légterekben használható?

Zárt térben korlátlan a felhasználhatóság maximum értéke, egyedül az alkalmazott eszköz szabhat gátat – mi azonban ipari géppel dolgozunk, így akár 1000 négyzetméter is fertőtleníthető pár óra alatt.

Mit kell tennie, hogy elvégezhessük a fertőtlenítést?

Szakembereink minden szükséges tudással rendelkeznek, így a légtechnika megfelelő konfigurálása után biztonságosan elvégzik a feladatot. Önnek nem kell tennie semmit.

Milyen időközönként szükséges elvégeztetni a fertőtlenítést?

A fertőtlenítés gyakorisága nagyban függ a légtér használatán. Ahol emberek vannak, ott fertőtleníteni kell. Nyitott irodaterekben, nagy forgalmú belső terekben (összeszerelő üzem, üzlet) célszerű rendszeres, akár hetente elvégeztetni. Minden esetben adunk erre vonatkozó ajánlást.

Kérjen árajánlatot!

Telefon: +36 1 877 1000

E-mail: ozon@eston.hu

Technikai specifikáció letöltése:

Biztonsági adatlap