Fókuszban a hatékony iroda

A HUPX a Dévai Irodaházban alakította ki új, költséghatékony irodáját.

Az Eston International közreműködésével helyezte új irodába székhelyét a magyar energiatőzsde üzemeltetője, a HUPX Zrt. Az optimális iroda kialakítására az Eston tanácsadói több lehetőséget is bemutattak, amelyek közül a HUPX Zrt. a Raiffeisen Ingatlan Alap épületében található Dévai Irodaház korszerű irodái mellett döntött.

„Nagyra értékeljük az Eston csapatának professzionális hozzáállását. Cégünk – profiljából adódóan – olyan irodakomplexumot keresett, amely egyedi műszaki és biztonsági követelményeknek felel meg, ugyanakkor a költséghatékonyság kérdése is kiemelten fontos szempontnak számított.. Az irodakeresés során megfogalmazott elvárásokat a tanácsadóik megértették, és a jelentős szakmai tapasztalatukkal segítettek megtalálni Társaságunk új székhelyét.” – mondta el Sipos Sándor, a HUPX Zrt. gazdasági vezetője.

A Dévai Irodaház Budapest fő irodatengelyén, a Váci út közvetlen közelében található. Az épület kilenc szintjén mintegy 9 ezer négyzetméternyi irodaterület helyezkedik el, ahol a személygépkocsikkal történő parkolásra egy háromszintes mélygarázsban nyílik lehetőség. Az épületben a közelmúltban légtechnikai fejlesztést hajtottak végre, amely a hatékony légkezelésnek köszönhetően az átlagosnál nagyobb létszámú irodákat alakítottak ki, természetesen a dolgozók komfortérzetének megtartása mellett.

„Örömmel tölt el, hogy a Raiffeisen Ingatlan Alap partner volt az ügyfél számára megfelelő iroda kialakításában. Szeretném kiemelni, hogy bár az épületet húsz éve adták át, az évek során a tulajdonos nagy figyelmet fordított a ház karbantartására és a szükséges fejlesztések, beruházások elvégzésére. Ennek köszönhetően a Dévai Irodaház a város egyik leghatékonyabban üzemeltetett irodaépülete, amely a bérlők számára a piaci átlagnál alacsonyabb üzemeltetési díjakat, így közvetlen megtakarítást eredményez.” – összegezte Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója.

A HUPX Zrt. februárban foglalja el új, 550 négyzetméteres bérleményét. Az épületben további, összesen mintegy 1.800 négyzetméternyi irodaterület érhető el.

Háttér-információ:

A HUPX egy elektronikus alapon szervezett árampiac, mely villamos energia ügyletek kereskedését biztosítja egyrészt zárt aukció keretén belül, másnapi magyarországi szállítású termékek vonatkozásában, valamint folyamatos kereskedés keretein belül, hosszú távú fizikai magyarországi szállítású termékek vonatkozásában. A HUPX Zrt. küldetése a Magyar Energia Hivatal által a tulajdonos MAVIR ZRt., mint átviteli rendszerirányító számára kötelezően meghatározott feladat teljesítése: szervezett villamosenergia-piac létrehozása és működtetése Magyarországon.

A húszéves fennállását 2013-ban ünneplő Eston International teljes körű megoldásokat kínál ügyfeleinek az üzleti ingatlanok valamennyi területén. Az Eston közvetítői, értékelői és tanácsadói tevékenysége mellett 2012-től már integrált ingatlanüzemeltetési szolgáltatást is kínál; tevékenységi területe a kereskedelmi ingatlanok valamennyi részpiacára kiterjed az irodáktól a raktározási ingatlanokig, az üzlethelyiségektől a fejlesztési és befektetési célú ingatlanokig. Az Eston a Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) és a Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fórumának (BRF) tagja; szakmai elismerései mellett (az „Év Ingatlanforgalmazója”, „Best Cerean”, az „Év Ingatlanértékelője” és a BBJ által adományozott „Legjobb ingatlan-tanácsadó”) 2013-ban negyedik alkalommal díjazták a „Business Superbrands” címmel.