A legnagyobbak az ESTON-t választották

A 2007-es év négy legnagyobb ügynöki tranzakciója* közül három az ESTON International közreműködésével valósult meg.

A 2007. évi, ügynöki közvetítéssel létrejött, nem hosszabbításból adódó irodabérleti ügyletei közül a három legnagyobb az Eston nevéhez fűződik. A két első helyezett: az Állami Autópálya Kezelő Zrt., a NIF Zrt-vel közös, 7500 négyzetméteres (Átrium Park) és a T-Online szintén 7500 négyzetméteres bérlete (Infopark D). A negyedik legnagyobb tranzakció során pedig a Nokia kötött szerződést közel 6000 négyzetméteres irodaterületre a Studium Irodaházba.

kep 7
További kiemelkedő Eston-ügyletként említhető az a bérleti megállapodás, melynek során az MKB Bank két részlege bérelt új irodát összesen 3500 nm-en a BC30 Irodaházban illetve a 100%-ban telített Dévai Centerben.

A budapesti modern bériroda-kínálat a 2007-es év végére elérte a 2 millió négyzetmétert. Az ESTON International ezen a rendkívüli méretű piacon, az előző évekhez hasonlóan, tovább bővítette megbízási állományát és sikeresen zárta az évet: 2007. IV. negyedévében így több mint 60%-kal növelte iroda-megbízásainak nagyságát. „Megbízási állományunk folyamatos növekedése egyértelmű bizonyíték arra, hogy a kereskedelmi ingatlanpiacon aktív fejlesztők és befektetők töretlen bizalommal fordulnak szakértő csapatunkhoz, felismerték a szerepét és merik bevonni döntéseikbe az ingatlanpiaci szakértőket. Továbbá büszkeséggel tölt el, hogy több neves vállalat mellett 2007-ben olyan neveket tudhatunk elégedett ügyfeleink között, mint a T-Online, a Magyar Külkereskedelmi Bank illetve a Nokia.” – nyilatkozta Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója.

* ügynöki közvetítéssel létrejött, nem hosszabbításból adódó irodabérlet