Értékelték az értékelőket

A Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) idén is átadta az „Év Ingatlanosa” szakmai díjat, többek között az ingatlanértékelői kategóriában. Az ESTON International Rt-t eddig főként a kereskedelmi ingatlanok sikeres forgalmazójaként ismerhettük, a megtisztelő ‘Év Ingatlanértékelője’ cím elnyerésével a cég a tanácsadói pályán is bizonyította rátermettségét.

Az ESTON International értékbecslésekkel öt éve segíti ügyfeleit ingatlanokhoz kapcsolódó tevékenységükben, így különösen adásvételi ügyletek, cégfelvásárlások, finanszírozási és portfoliókezelési kérdések megoldásában. A vállalkozás sikerességét olyan neves megbízók rendszeres felkérései mutatják, mint például a Fővárosi Vízművek Rt., a Magyar Posta Rt. vagy a Matáv Rt.

A komoly szakmai kihívásokkal is megbirkózó üzletág legnagyobb eredményének egy 2004-es megbízását tekinti, az adott évtől az ESTON International az ERSTE Befektetési Alapkezelő hivatalos értékbecslője. Martonosi Ferenc – aki kimagasló szakmai munkájáért a Cerean 10. évfordulója alkalmából a MAISZ oklevelét is elnyerte – a következők szerint foglalja össze az általa vezetett értékbecslési divízió sikerének titkát: „Az ESTON munkatársaiként hiszünk a minőségben. Elkötelezettségünket alátámasztja, hogy megbízásaink teljesítésekor nem csak a TEGOVA előírásainak, de saját, szigorú minőségbiztosítási előírásainknak (ISO) is megfelelünk. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakképzettségének biztosítására is, vezető tanácsadóink RICS által elfogadott ingatlanszakértői diplomával is rendelkeznek.”

A 2004. Év Ingatlanértékelője díj elnyerése kapcsán Martonosi köszönetét fejezte ki a cég megrendelőinek az együttműködésbe fektetett bizalomért, a pályázatot bíráló bizottságnak az elismerésért, valamint kollégáinak az odaadó, minőségi munkavégzésért. Az ESTON International tanácsadói szolgáltatásairól várhatóan a jövőben is sokat hallunk: a cég tavaly több mint 126 milliárd forintnyi ingatlanportfolióra vonatkozóan készített szakértői értékelést.