Történetünk dióhéjban

Cégünk 1993-ban kezdte meg működését a hazai ingatlanpiacon.

1999: a cég első alkalommal nyerte el „Az év ingatlanforgalmazója” címet, melyet a Magyar Ingatlanszövetség ítél oda.

2000: cégünk részvénytársasággá alakult.

2001: cégünk, a hazai ingatlanközvetítők közül elsőként, bevezette az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszert

2004 végén nevet és arculatot váltottunk és ESTON International Ingatlantanácsadó Zrt. néven folytattuk tevékenységünket, immár kizárólag a kereskedelmi, üzleti ingatlanokra fókuszálva.

2004-ben a cég második alkalommal is elnyerte a nemzetközi Best Cerean díjat, melyet a Central European Real Estate Associations Network (CEREAN) ítél oda minden évben a régióban legjobban teljesítő ingatlanforgalmazónak. Ugyanebben az évben az ESTON International a ReSource-BBJ olvasói szavazatai alapján “Az Év Legjobb Ingatlantanácsadója” címet is elnyerte.

2005: A Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) az “Év Legjobb Ingatlanértékelője” címmel díjazta az ESTON International-t.

Ugyanebben az évben az ESTON International belépett az élvonalbeli, magántulajdonban lévő, kereskedelmi ingatlanokat tömörítő nemzetközi szervezetbe, az ONCOR International-be.

2006: cégünk második alkalommal nyerte el az “Év Legjobb Ingatlanértékelője” címet, Salamon Adorjánt, a cég elnök-vezérigazgatóját pedig a Magyar Ingatlanszakmáért Díj-jal tüntették ki, a hazai ingatlanforgalmazás területén nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

2010-ben új üzletágakkal bővült szolgáltatási körünk: Ingatlankezelés (PM) szolgáltatást indítottunk, továbbá Banki projektkövetést-műszaki ellenőrzés-t is vállalunk az ország egész területén, értékhatár nélkül.

2011: mára a hazai kereskedelmi ingatlantanácsadók közül a legnagyobb közvetítői csapattal állunk ügyfeleink rendelkezésére, személyre szabott ajánlatokkal, innovatív ötletekkel.

Az Eston International két magyarországi ingatlan-alap hivatalos értékbecslője.

Büszkék vagyunk arra, hogy Ügyfeleink nagy része újra rendre minket választ szakmai partnerként ingatlannal kapcsolatos döntéseik meghozatalakor.