Rólunk mondták

Büszkék vagyunk arra, hogy üzletfeleink rendre továbbajánlanak bennünket – mi lenne annál jobb ajánlólevél, mint az elégedett ügyfél.

 • “Precíz, jó munkavégzést tapasztaltam és bár a bérleményünk nem túl nagy, mégis úgy éreztem, hogy fontos partner vagyunk az Eston számára. Tapasztalataim szerint a mi érdekeinket legalább annyira képviselte a tanácsadó kolléga, mint a Bérbeadóét. Jó választás volt részünkről, hogy az Eston-t választottuk új irodánk megtalálásához.”

Jánosi Tamás, country manager, Zumtobel Lighting

 • “Szeretném megköszönni nektek mindazt, amit a projekt során kaptunk! Végig kiváló volt a kapcsolat és mindazok az előnyök, amiket ígértetek a bemutatkozáskor, maradéktalanul  teljesültek, sőt mondhatnám túlteljesültek! Ez meglehetősen ritka, különösen egy olyan nagy projekt esetén, mint ez az irodaváltás volt. Köszönet érte még egyszer és hasonló sikereket kívánok más projektekkel kapcsolatban is!”

Albrecht László, ügyvezető igazgató, Syngenta


 • „Ezúton szeretném megköszönni azt a kiemelt figyelmet, professzionális munkavégzést, ügyfélközpontú megközelítést és végül, de nem utolsó sorban rengeteg türelmet amit az Eston-tól kaptunk az ügylet sikeres lezárásához. Bennetek az irodapiacot kiválóan ismerő, az ügyfél érdekeit maximálisan szem előtt tartó, magas szintű szakmai ismeretekkel rendelkező tanácsadó céget ismertünk meg, amelyet nyugodtan ajánlhatunk (és ajánlani is fogunk) partnereink figyelmébe.”

Zrupkó János, Country Manager Central Europe & Adriatics, Det Norske Veritas Business Assurance


 • „A kapcsolatfelvétel kezdetétől fogva nagyon jó viszony alakult ki az Eston-nal. Maximális erőbedobással, odafigyeléssel, óriási rugalmassággal kezelték a változó igényeket. Mindig megtalálták a lehetséges megoldásokat. Nyomon követték a szerződéskötést. Odafigyeltek minden részletre és felhívták a figyelmünket a buktatókra. Egyértelműen a vevő igényeinek maximális kiszolgálására törekedtek mindvégig.”

Lugosi Anna, irodavezető, Mott MacDonald Magyarország Kft.


 • “Korrekt, megbízható üzleti kapcsolat, profi szakmai tudás, maximális minőség.

Barbalicsné Kósa Erzsébet, irodavezető, Brokernet


 • „Megbízható, korrekt munkavégzés, kiváló szakmai ismeretek, profi kivitelezés.”

Farkas Ferenc, ingatlangazdasági vezető, Allianz Hungária Biztosító Zrt.

 • “Jó, sőt kiválóan elvégzett munka, amelyek során a feladatban túlmenően fontos részletekre is felhívták a figyelmet.”

Borsik Ákos, senior advisor, Ernst&Young


 • „Az Eston szakértelme nélkülözhetetlen volt abban, hogy sikerüljön olyan megoldást találni irodabérletünk meghosszabbítására, amely mind a tulajdonos, mind pedig a vállalatunk érdekeinek tökéletesen megfelel. Nagyszerű élmény volt egy olyan céggel együtt dolgozni, mely kiválóan ötvözi a magas szintű szakmai tapasztalatokat és a kiemelkedő ügyfélkezelést.”

Borsos Péter, magyarországi ügyvezető, Tahitian Noni International


 • „Hálózatbővítésünk során pozitív tapasztalatokat szereztem az Eston-nal kapcsolatban. Profi ingatlantanácsadó igénybevétele esetén a projekt sikere múlhat ezen.”

Zvada István, osztályvezető, UniCredit Bank, üzemeltetési igazgatóság


 • “Pár éve az Eston tanácsadóinak segítségével sikerült rövid idő alatt, reális áron vásárolnunk több fejlesztési telket. Azóta is több ügyletben dolgozunk együtt.”

Dr. Kerényi Gyula, vezérigazgató, Pesti Házak Zrt.


 • „Élmény Veletek együtt dogozni. Értékelésetek mindig gyorsan elkészül, az aktualizálásra sosem kell várnunk. Az ország minden tájára szívesen elutaztok, és sokszor rádöbbentetek minket, hogy amit szeretnénk megvenni az mégsem olyan jó nekünk.”

Pázmány Balázs, ERSTE Ingatlan Alap