Az Eston csapata nyerte el az Advance Tower irodaház üzemeltetését

A piacon már 25 éve jelen levő ESTON International Property Management (PM) csapata nyerte el a Futureal-csoport tulajdonában lévő, újonnan átadott Advance Tower Irodaház üzemeltetését. Az ESTON különösen büszke arra, hogy egy ilyen prominens fejlesztő tisztelte meg bizalmával és bízta rá a legújabb fejlesztésű ingatlanának üzemeltetési feladatait. Az irodaház 12100 m2 bruttó bérbeadható területtel és BREEAM tanúsítvánnyal rendelkezik, második ütemének építése jelenleg is zajlik.

Az ESTON 2012-ben indította el Ingatlankezelő (PM) üzletágát azzal a legfőbb célkitűzéssel, hogy az piacvezető ingatlankezelőjévé váljon. A részleg elsődleges feladata, hogy támogassa Megbízóit a portfóliójukkal kapcsolatos terveik megvalósításában, illetve, hogy a Tulajdonosok, illetve Befektetők profitját maximalizálják a Bérlők elégedettségének növelésén keresztül. Mi sem bizonyítja jobban sikerüket, mint az elégedett Ügyfelek egyre növekvő száma, illetve hogy szolgáltatási színvonalukat az Év Irodája versenyen is elismerték, ugyanis 2017-ben az ESTON nyerte el Az Év Property Management Cége díjat.

A Futureal-csoport fejlesztésében megvalósult 8 szintes, ’A’ kategóriás épület terveit a Paulinyi-Reith & Partners Építészeti Stúdió készítette. Az Advance Tower egyedi tervezésű üvegfelületeinek köszönhetően a komplexumban kialakított irodák nagyarányú természetes fény nyújtanak a dolgozóknak. Az irodaházat okos megoldásokkal és fenntartható technológiákkal is felszerelték, így intelligens épületmenedzsment, a benapozottságot optimalizáló, automatizált árnyékolástechnika, decentralizált melegvíz-ellátás, intelligens öntözőrendszerrel szerelt tetőpark, illetve alacsony kibocsátású hűtő-fűtőrendszer is megtalálható az ingatlanban.

A BREEAM-tanúsítványt is szerzett Advance Tower első ütemét is már a WELL Building Standard (WELL) minősítésének megfelelően tervezték és üzemeltetik. A WELL-minősítés célja, hogy olyan irodaházak épüljenek, amelyek a környezetvédelem mellett az ott dolgozók egészségére, közérzetére és komfortérzetére is kedvező hatással vannak. A washingtoni székhelyű International WELL Building Institute az épületek emberi szervezetre, egészségre, közérzetre gyakorolt hatását vizsgálja és értékeli hét szempont – a levegőellátás, a víz, az egészséges táplálkozás lehetősége, a természetes fény, a testmozgás, a kényelem és a szellemi frissesség – alapján. Jelenleg világszerte több mint 30 irodaépület rendelkezik WELL előminősítéssel. Ezek közül, első európai fejlesztőként, egyszerre három projektje WELL Platina előminősítését szerezte meg a Futureal-csoport.

Salamon Adorján, az ESTON ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy PM csapatunk ilyen rövid idő alatt ekkora sikereket ért el, és hogy egy újabb irodaház üzemeltetésével bővülhetett portfolióink. Garantáljuk, hogy odaadó szakemberinknek köszönhetően újdonsült Partnereink a lehető legkiválóbb szolgáltatásban fognak részesülni és mindent megteszünk azért, hogy mindennel 100%-ban elégedettek legyenek.”

„A WELL-minősítésen alapuló innovációk határozzák meg az irodapiac következő évtizedét, amelynek az Advance Tower az egyik első úttörője nem csupán Magyarországon, de Európában” – mondta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója. „A Futureal-csoport elkötelezte magát, hogy az összes jövőbeni irodaépület-fejlesztését a WELL irányelvei szerint valósítja meg, hiszen a környezettudatosság részeként az épülethasználók egészségét az egyik legfontosabb tényezőnek kell tekinteni a tervezés során” – tette hozzá.

Írja be a keresendő kifejezést.

Shopping Cart