Új év, új megbízás, új emberek az Eston-nál

Az Eston új PM-megbízást nyert

Az Eston International ingatlankezelés (PM) részlege új megbízást nyert el a közelmúltban, amelynek keretében egy teljes irodaház-portfólió kezelését látja el ez év január 1-től. A megbízó egy külföldi ingatlan alap, amely több mint 20.000 m2 volumenű ingatlanterület komplex property management-jére kérte fel az Eston-t. Az ingatlan-tanácsadó cég az új megbízás keretében nem csupán PM (ingatlankezelés), hanem FM (facility management, vagyis üzemeltetési) szolgáltatást is nyújt megbízójának.

Az új megbízással járó megnövekedett feladatok ellátása érdekében a PM terület vezetését 2013. január 1-től Pintér Dániel látja el, aki korábban 6 évig az ügynökség iroda-bérbeadási területét vezette. A komplex iroda-megoldásokon kívül a projektmenedzsment, iroda-kialakítás, portfoliókezelés és az üzemeltetés terén is jelentős tapasztalattal bíró szakember által az Eston PM-ügyfeleinek „single-contact” formában egyszerűen elég egy személlyel tartaniuk a kapcsolatot.

A mai, minden szempontból befagyott kereskedelmi ingatlanpiacon egyre nagyobb hangsúlyt kap a meglévő bérlői állomány megtartása, illetve igényeik minél magasabb szinten történő kiszolgálása. Úgy gondoljuk, hogy ilyen környezetben, ahol az ügyfélközpontúság kiemelt fontosságú, a tulajdonosok nagyobb bizalommal fordulnak egy, mind a bérlői oldalt, mind a tulajdonosi és üzemeltetési oldalt jól ismerő tanácsadóhoz, aki „érti a bérlőt”.  Az Eston-nál, ügynökségi hátterünkkel ezt az átfogóbb szaktudást és szorosabb kapcsolattartási szintet garantáljuk.” – mondta Pintér Dániel, az Eston Property Management részlegének vezetője.

Az Eston iroda-bérbeadási részlegének irányítását 2013. január 1-től Pál Tamás vette át, aki 12 éves értékesítői (ebből 7 éves ingatlanszakmai) tapasztalatával segíti az irodák és üzlethelyiségek bérbeadásán dolgozó csapatot. A szakember nevéhez számos sikeres projekt fűződik, amelyeket az utóbbi évek kivételesen nehéz gazdasági környezetében valósított meg, nem csupán a bérlők számára legoptimálisabb épületek megtalálásával, de jelentős megtakarítás elérésével is, biztosítva ezzel a hosszú távú nyereséges működésüket, a megcélzott bérleti konstrukciók és műszaki feltételek elérése mellett. Ilyenek voltak többek között: Heineken Hungária Sörgyárak Zrt., Chio Magyarország, Bosch Siemens, Vodafone, Carnation.

Az Eston válság ellenére is változatlanul stabil értékesítői csapata most még tovább bővült: az iroda-bérbeadási részleg új senior tanácsadója Kendelényi Gergely lett. A több mint 10 éves értékesítői tapasztalattal rendelkező szakember csatlakozásával az Eston iroda-közvetítői csapata jelenleg 6 főre bővült, amely az egyik legnagyobb sales team a hazai ügynökségek között.

Büszke vagyok arra, hogy egyre bővülő, kiváló szaktudású és lendületes csapattal kezdhettük meg az ügynökség működésének 20. évét. A mai piaci feltételek mellett, ahol az ügyfelek megfelelő kiszolgálása és megtartása még fontosabb, mint valaha, a bérlői piac átfogó ismerete, a tulajdonosi elvárások pontos megértése és az ügyfélközpontú hozzáállás minden esetben garancia arra, hogy megbízóink újra és újra bizalommal fordulnak hozzánk.” – nyilatkozta Salamon Adorján, az Eston International elnök-vezérigazgatója.