Az Eston segítségével költözött új irodába a Cheminova

Az Új Évet új irodában kezdi meg a Cheminova Kft., amelyet az Eston International iroda-bérbeadási tanácsadóinak közreműködésével talált meg. A főként növényvédő szerek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó dán hátterű, 75 éve alapított Cheminova magyarországi képviselete számára keresett új irodát, mivel a korábbi helyük kicsinek bizonyult. A keresésben az Eston tanácsadói működtek közre; a tranzakciót rekordidő, mindössze két hónap alatt sikerült tető alá hozni, miután a Cheminova keresési szempontjainak maximálisan megfelelő irodát sikerült felkutatni.

Az új székhely kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a Cheminova a korábbi irodájához hasonlóan csendes, budai, ugyanakkor egy reprezentatívabb üzleti környezetbe kívánt költözni. Emellett fontos volt, hogy az épület közelében hotel is legyen, a vállalatot rendszeresen felkereső külföldi partnerek és tulajdonosok kényelmére.

A II. kerületben, Buda elegáns központjában épült Residence 1-2 Irodaházak maradéktalanul megfeleltek a keresési szempontoknak. Az épület-páros bankok, minisztériumok, két ötcsillagos szálloda és egy nagykövetség szomszédságában kínál A+ kategóriás, modern, mégis családias munkakörnyezetet. A Residence 2 épületében üvegfalakkal körülvett, tágas és impozáns belmagasságú előcsarnok fogadja az érkezőket; a dolgozók kényelméről pedig saját étterem, kávézó, egészségközpont, mélygarázs és a két házat összekötő saját zöld passzázs gondoskodik; az új bérlő itt foglalja el mintegy 300 m2-es bérleményét.

Büszkék vagyunk arra, hogy az új évet egy, a vállalatunk igényei alapján kialakított, gyönyörű, modern irodában kezdhetjük meg. Hisszük, hogy ez egy lépés afelé, hogy 2013-ban is sikereket érjünk el.” – mondta el a Cheminova Kft. ügyvezető igazgatója, Takács Attila.

Mindig különös öröm olyan ügyletet zárni, amelynél rövid időn belül, kompromisszumok nélkül sikerül kielégíteni ügyfeleink igényeit. A Cheminova-val való együttműködésünk a Residence Irodaházak tulajdonosi rugalmasságának köszönhetően a teljes folyamat során gördülékenyen haladt, minden esetben ez a cél: az elégedett bérlő.” – mondta Salamon Adorján, az Eston International elnök-vezérigazgatója.