Új tagokkal bővült az Eston International Értékbecslő csapata

Az Eston International több mint 10 éve aktív, több elismerést szerzett Értékbecslő Divíziója nemrég két fővel bővült: Csepiné Preiner Mária szenior értékbecslőként, Máté Veronika pedig csoportasszisztensként erősítik a csapatot.

A bővülést több tényező is indokolta: az elmúlt év során cégünk értékbecslő üzletága kiemelkedő teljesítményt nyújtott mind a sikeresen teljesített megbízások, mind az ügyfél-kezelés hatékonysága vonatkozásában: az általunk kiadott értékelői szakvélemények száma éves szinten megduplázódott, a korábbi értékbecslői csapat bővítése nélkül.

A 2007-es évben elvégzett szakmai fejlesztések eredményeként cégünk igazságügyi szakértői jelentések összeállítására is vállalkozik, ezzel tovább bővítettük magas szintű szolgáltatásaink körét.

Ezentúl az Eston csapatának bővülése hozzájárul ügyfeleinek még magasabb színvonalon való kiszolgálásához, a partnerek elégedettségét pedig az is igazolja, hogy meglévő ügyfeleink rendszeresen továbbajánlják cégünk szolgáltatásait más vállalatok számára.

Háttérinformáció:
Az Eston Értékbecslői csapata nyerte 2006-ban és 2004-ben a Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) „Év Ingatlanosa” szakmai díját ingatlanértékelői kategóriában.
Az Eston International a legnagyobb magyarországi ingatlanalap, az ERSTE Ingatlan Alap hivatalos értékbecslője, melynek nettó eszközértéke több mint 148 milliárd forint.