Ismét nagyra értékelték az értékelőket – Az ESTON International lett az Év Ingatlanosa

A Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) idén is átadta az „Év Ingatlanosa” szakmai díjat, többek között az ingatlanértékelői kategóriában. A főként kereskedelmi ingatlanok sikeres forgalmazójaként ismert ESTON International Zrt-t a szakmai zsűri a megtisztelő „Év Ingatlanértékelője” címmel tüntette ki, így az ingatlanértékelői pályán immár második alkalommal bizonyította rátermettségét.

Az ESTON International értékbecslői tevékenységével 8 éve segíti ügyfeleit, így különösen adásvételi ügyletek, cégfelvásárlások, finanszírozási és portfoliókezelési kérdések megoldásában. A vállalkozás sikerességét olyan neves megbízók rendszeres felkérései támasztják alá, mint például az ORCO Group, az Auchan Magyarország Kft., a MOL, a Magyar Villamos Művek Zrt., vagy az Antenna Hungária Nyrt. A komoly szakmai kihívásokkal is megbirkózó üzletág legnagyobb sikere, hogy számos, jelentős ingatlanvagyonnal rendelkező nagyvállalat felkérése után 2004 óta a 130 milliárd Ft nettó eszközértékkel (ezen belül mintegy 44 milliárd forintnyi ingatlanvagyonnal) rendelkező ERSTE Nyíltvégű Befektetési Alap hivatalos értékbecslője.

oklevelMartonosi Éva az Értékbecslési Divízió vezetője a következőképpen foglalja össze az általa vezetett csapat sikerének titkát: „Az ESTON munkatársaiként hiszünk a profizmus és a személyes odafigyelés szinergiájában. Elkötelezettségünket alátámasztja, hogy megbízásaink teljesítésekor nem csak a TEGOVA előírásainak, de saját, szigorú minőségbiztosítási előírásainknak is megfelelünk. Cégünk az ingatlanügynökségek közül elsőként szerzett ISO minőségbiztosítási tanúsítványt, mely szintén hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan magas színvonalon tudjunk teljesíteni. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakképzettségének biztosítására is, vezető tanácsadóink az RICS (Brit Királyi Értékbecslők Társasága) által akkreditált ingatlanszakértői diplomával is rendelkeznek. Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú ideje állandó értékbecslői csapatunk hatékonysága tovább emelkedett: 2006-ban 35%-kal nőtt az árbevételünk az előző évhez képest.”

A 2006. Év Ingatlanértékelője díj elnyerése kapcsán Martonosi Éva köszönetét fejezte ki a cég megrendelőinek az együttműködésbe fektetett bizalomért, a pályázatot bíráló bizottságnak az elismerésért, valamint kollégáinak az odaadó, minőségi munkavégzésért.

Az ESTON International tavaly több mint 250 milliárd forintnyi ingatlanportfolióhoz adta szaktudását, ezzel mintegy megduplázva az egy évvel korábbi teljesítményét. A cég bizakodóan tekint az előtte álló évre.